Snabba leveranser
Fri frakt & retur över 499 kr
30 dagars öppet köp
Prisgaranti
  • Fri frakt och retur på order över 499 kr
  • Snabba leveranser
  • Prisgaranti och 30 dagars öppet köp
  • Prova glasögonen/insatsen utan kostnad före köp
  • Konkurrenskraftiga priser och prisgaranti
  • Kunnig och hjälpsam kundservice
  • Fri frakt
Prisjakt

Bra att veta!

Snabba leveranser

Leveranstiden är normalt 1-2 vardagar. Alla inkomna beställningar på lagervaror före kl 15.00 på vardagar skickas samma dag! Det kallar vi snabb leverans!
Läs mer »

Öppet köp 30dgr

Vi har 30 dagars öppet köp, om du av någon anledning inte är nöjd med din produkt.
Läs mer »

Låg fraktkostnad

Enhetsfrakt 39 kr. Fraktfritt & fri retur vid köp över 499 kr.
Läs mer »

Nöjda kunder

Vi arbetar stenhårt för att alltid ge försklassig service och kan stolt konstatera att vi har idel mycket nöjda kunder – bli en du också!
Läs mer »

Grym kundservice

Vi kan sportglasögon – oavsett om det gäller receptslipade eller vanliga sportglasögon och gillar att hjälpa våra kunder.
Läs mer »

Prisgaranti

Vi har konkurrensmässiga priser på allt men skulle du mot förmodan hitta en lägre pris så löser vi detta snabbt och smidigt.
Läs mer »

Vi är Sportbrillor.seSportbrillor.se är specialisten som med personlig service och engagemang erbjuder Sveriges största sortiment av funktionella sportglasögon för alla konsumenter med ett aktivt fritids- och idrottsutövande.


Starten

Sportbrillor.se startades 2013 av Marcus Wirth och Per Jacobsson, två barndomsvänner med lång erfarenhet inom detaljhandeln och ett brinnande intresse för idrott och ett aktivt fritidsliv.

Att köpa sportglasögon har hittills varit omständligt och tidsödande eftersom det varit svårt att hitta rätt bland funktionella sportglasögon på webben. Och ännu svårare i butik. Det har saknats en handelsplats med ett brett sortiment av marknadens främsta varumärken, och framförallt, med vägledning och rådgivning om hur man väljer rätt sportglasögon för respektive idrott och behov.

Sportbrillor.se råder bot på detta och hjälper dig som kund att hitta rätt sportglasögon till konkurrenskraftiga priser.


Enkelt och tryggt
Med Sveriges bredaste sortiment, enkel och vägledande navigering och med rådgivande och förklarande produktbeskrivningar, istället för obegripligt fackspråk, skall det vara enkelt att hitta rätt produkt.

Med snabba leveranser, säkra betalningsalternativ, 30 dagars öppet köp samt fri frakt och fria förbetalda returfrakter vid köp över 499 kr, är det tryggt och enkelt att handla på Sportbrillor.se.

Engagemang och personlig service
Vi är övertygade om att man kan erbjuda engagemang och personlig service även inom E-handel. Vi har lyckats om alla våra kunder är 100% nöjda med sin produkt och med oss som leverantör. Du är som kund varmt välkommen att kontakta vår kundservice för vägledning, med alla dina frågor eller om du inte är nöjd med ditt köp. Vi finns här för dig – det kan du lita på!

Medarbetare

Marcus Wirth
VD och delägare

Jag har arbetat i olika chefspositioner inom detaljhandel de senaste 20 åren och att träna och hålla mig i form har alltid varit viktigt för att jag skall orka med arbetsliv och vardagsbestyr.

Jag är en passionerad löpare och har genomfört ett antal marathonlopp i både Sverige och utomlands. Jag älskar verkligen att springa i skogen en tidig vår- eller sommardag. För mig är det svårslaget både som avkoppling och för att ladda batterierna.

Har också provat på en del Triathlonlopp med en genomförd Ironman Kalmar 2014 som kronan på verket. En ordentlig utmaning eftersom jag var helt novis på simmomentet och likaså aldrig cyklat mer än till "affären" eller någon enstaka gång till jobbet. Satsningen inför Ironman gav mig också möjligheten att prova massor av sportglasögon för löpning, cykling och simning i alla väder och förutsättningar.

Vill du komma i kontakt med mig personligen, ge goda råd om Sportbrillor.se eller för att tala om hur vi sköter oss, så tveka inte att skriva till mig på marcus@sportbrillor.se Jag lovar att svara dig så fort som möjligt.

Varmt välkommen till Sportbrillor.se


Per Jacobsson
Marknadsansvarig och delägare

Från att tidigare ha varit lite av en soffliggare har jag på senare år insett vikten av att hålla mig i form. Är därför idag piggare och mer hungrig på äventyr än tidigare.

Jag har arbetat med försäljning och marknadsföring hela mitt liv.

Jag är mycket ombord på vår båt i skärgården och är även en passionerad och flitig golfspelare. Sedan mina knän inte tillåter löpning längre har jag hittat cykling som träningsform.

Gymmet får besök ett någon gång i veckan och får jag chansen till en tennis-, squash- eller padelmatch tackar jag absolut inte nej.
Har du inte provat Padel så kan jag varmt rekommendera dig att testa.

Vill du komma i kontakt med mig personligen, så tveka inte att skriva till mig på pelle@sportbrillor.se. Jag lovar att svara dig så fort som möjligt.

Varmt välkommen till Sportbrillor.se

Populära produkter
452311_TriComp Shell 2015
Tricomp Shell Herr
2.593 kr 1.979 kr
455192_Swimmer Safety Bouy OR
Swimmers Safety Bouy Orange
447 kr 419 kr
451051_Horizon_Mirror_CLYLKSMK
Horizon Mirrored Yellow
497 kr
Colting_paddles76369_800x800
Colting Paddles Pink
174 kr 149 kr
Vattenhäftande läsrutor
Vattenhäftande läsrutor
550 kr 447 kr
main_OO9208-44_radar-ev_polished-black-prizm-golf-path_001_102284_png_hero
Radar EV Path Polished Black with Prizm Golf
1.939 kr 1.593 kr
Jawbreaker Polished White with Prizm Road
Jawbreaker Polished White with Prizm Road
2.293 kr 1.589 kr
A13_01_800x800
Arrow Black Blue Multi
893 kr 625 kr
Enkelslipad insats - passar bl.a. Rydon/Zyon/Noyz
Enkelslipad insats - passar bl.a. Rydon/Zyon/Noyz
2.393 kr
Progressiv insats - passar bl.a. Rydon/Zyon/Noyz
Progressiv insats - passar bl.a. Rydon/Zyon/Noyz
3.793 kr
9026_27_28-RX
Enkelslipad insats - passar Force/Velo XT/Rapid
1.293 kr
800x800_OPTICAL CLIP_CBOPTIGOG
Progressiv universal insats till skidglasögon
2.293 kr
800x800_OPTICAL CLIP_CBOPTIGOG
Enkelslipad universalinsats till skidglasögon
1.593 kr