Snabba leveranser
Fri frakt & retur över 499 kr
30 dagars öppet köp
Prisgaranti
  • Fri frakt och retur på order över 499 kr
  • Snabba leveranser
  • Prisgaranti och 30 dagars öppet köp
  • Prova glasögonen/insatsen utan kostnad före köp
  • Konkurrenskraftiga priser och prisgaranti
  • Kunnig och hjälpsam kundservice
  • Fri frakt på order över 499 kr
Prisjakt

Bra att veta!

Snabba leveranser

Leveranstiden är normalt 1-2 vardagar. Alla inkomna beställningar på lagervaror före kl 15.00 på vardagar skickas samma dag! Det kallar vi snabb leverans!
Läs mer »

Öppet köp 30dgr

Vi har 30 dagars öppet köp, om du av någon anledning inte är nöjd med din produkt.
Läs mer »

Låg fraktkostnad

Enhetsfrakt 39 kr. Fraktfritt & fri retur vid köp över 499 kr.
Läs mer »

Nöjda kunder

Vi arbetar stenhårt för att alltid ge försklassig service och kan stolt konstatera att vi har idel mycket nöjda kunder – bli en du också!
Läs mer »

Grym kundservice

Vi kan våra produkter och gillar verkligen att hjälpa våra kunder. Vägra acceptera annat än kundservicen i toppklass från oss!
Läs mer »

Prisgaranti

Vi har konkurrensmässiga priser på allt men skulle du mot förmodan hitta ett lägre pris så löser vi detta snabbt och smidigt.
Läs mer »

Våra ambassadörerLINA & SANNA EL KOTT HELANDER - Multisport

Tvillingarna Lina & Sanna är våra ambassadörer under säsongerna 2017/2018 och 2018/2019. Vi är mycket glada att ha ett samarbete med Lina & Sanna som båda har synfel och tidigare har idrottat antingen i sina vanliga vardagsglasögon eller valt vanliga sportglasögon. De har då tvingats att välja mellan att se bra men sakna alla fördelar med sportglasögon eller att se sämre och att bli väldigt ansträngda i ögonen och få spänningshuvudvärk under längre träningspass. Vi förser dem nu med både receptslipade sportglasögon och receptslipade insatser till deras goggles.

Samarbetet kommer att ge oss mycket bra feedback om receptslipade sportglasögon och deras åsikter och feedback är extra mycket värda för oss eftersom de som multisportare, tränar och tävlar i så många olika idrotter. Såsom t.ex. terränglöpning, orientering, klättring, mountainbiking, paddling, längdskidåkning och alpin skidåkning.

Lina och Sanna är födda och uppvuxna i Östersund men spenderar även väldigt mycket tid i Åre där de har sin andra bas. De tävlar väldigt frekvent och deras första tävling som våra ambassadörer var, det mycket krävande adventure racet, XTRAIL Altay Expedition 2017 i Kina där de tog sig 600 km genom den kinesiska landsbygden med orientering, löpning, mountainbiking, paddling och rafting.

De beskriver sig själva så här "Vi gör det vi älskar, springer, cyklar, paddlar, åker skidor, traskar, jobbar, tränar, lagar mat, fixar, donar och lever helt enkelt." Att de gör det de älskar märks tydligt för gladare och mer positiva människor är svårt att hitta. Rena rama urkrafterna är de dessutom!

Är du intresserad av mat och matlagning skall du heller inte missa deras Instagramkonto Elkotts. Där har vi hittat de mest spännande recept och de vackraste matbilderna som vi sett på länge.

Födda: 28 februari 1994
Bostadsort: Östersund/Åre
Klubb: Sportsgym Sportsclub
Bästa tävlingsorten: Hemmakära så det är Åre!
Smultronställe: Ullådalen i Åre, utan tvekan!
Glasögon: Rudy Project Noyz med enkelslipad fotokromatisk brun lins och premiumytbehandling Ultra

Läs mer om Lina & Sanna på deras blogg, eller Linas Instagram och Sannas Instagram.
SOFIA HENRIKSSON - Längdskidor

Sofia är under säsongen 2016/2017 blir vår ambassadör och testpilot. Vi är mycket glada att starta ytterligare ett samarbete med en elitidrottare på absolut världsnivå och ser fram emot samarbetet under säsongen. Med Sofia som partner får vi kunskap om en världsåkares synpunkter och krav på sin utrustning vilket är värdefullt för oss.

Sofia är född och uppvuxen i en by strax utanför Piteå. Längdskidåkningen har funnits med henne ända sedan barnsben och när hon var sju år gjorde hon sin första träning inom en klubb och sedan dess har hon mer eller mindre inte levt en dag utan sporten.

Efter bland annat två guld på ungdoms-SM så bestämde hon sig för att fortsätta sin skidsatsning vilket ledde till att hon under hösten 2010 började studera vid Sollefteå Skidgymnasium. Under sin tid som junior har Sofia flertalet medaljer såsom t.ex. Guld, Silver och Bros från Ungdoms-OS i Liberec 2011, JVM-Guld 2013 och totalt sex JSM-Guld.

Klivet upp i senioråldern klarade Sofia galant redan från första stavtag och efter två år i seniorklassen har hon nu tagit klivet upp i A-landslaget. Hennes vision är att en dag kliva högst upp på prispallen i ett stort mästerskap och det är en målbild som vi på Sportbrillor.se tror endast är en tidsfråga. Hennes bästa placeringar hittills som senior är 9:a, 12:a och 13:e i Världscupen samt SM-silver individuellt och SM-guld i stafett.

Född: 20 februari 1994
Bostadsort: Östersund
Klubb: Piteå Elit SK
Bästa tävlingsorten: Lindbäcksstadion, Piteå
Smultronställe: Solberg, Tärnaby

Läs mer om Sofia på hennes blogg, Facebook eller Instagram.
OLIVER GABRIELSSON - Skidskytte

Oliver är vår ambassadör och testpilot och tränar och tävlar i sportglasögon från Sportbrillor.se under säsongen 2016/2017. Vi ser fram emot ett bra samarbete med Oliver där vi förser honom med bra utrustning och får ta del av hans värdefulla erfarenhet och feedback.  Oliver är uppvuxen i vinterstaden Östersund och hans skidskyttekarriär tog fart ordentligt under hans sista två år på skidgymnasiet i Östersund. Under den tiden har han fem medaljer på JSM, ett guld, tre silver och ett brons och varit både 1:a och 2:a i den totala Sverigecupen, med totalt 13 pallplatser.

Olivers mål under denna säsong är att komma ut och åka internationella tävlingar och främst Junior-VM som går i Ostrov, Ryssland.

Född: 15 mars 1996
Bostadsort: Östersund
Klubb: Biathlon Östersund
Bästa tävlingsorten: På hemmaplan i Östersund
Smultronställe: Fjällen i Åkersjön, Jämtland

Läs mer om Oliver på hans blogg, Facebook eller Instagram.
ANTON LINDBLAD - Längdskidor

Anton är vår ambassadör och testpilot och tränar och tävlar i sportglasögon från Sportbrillor.se under säsongen 2016/2017. Vi ser fram emot ett bra samarbete med Anton där vi får förse honom med bra utrustning och där vi kan få ta del av hans värdefulla erfarenhet och feedback.  Anton, som är uppvuxen i Landvetter utanför Göteborg, fick från tiden som junior med sig 3 st JSM-medaljer innan han flyttade vidare till Östersund för att fortsätta sin elitsatsning. Ökad och mer professionell träning som senior gjorde att resultaten blev allt bättre. Under sina 6 säsonger som senior har han varit med i utvecklingslandslaget under 3 år och A-landslaget under 2 år.

Han har åkt totalt 49 världscuper som t.ex. Tour de Ski, för-OS i Sotchi och Holmenkollens femmil för att nämna några. Hans bästa placeringar har kommit i skate sprint där han varit 9:a i Nove Mesto 2014 och 12:a i Lahti 2013. Anton är dock ganska allround som skidåkare och behärskar de flesta distanser. Förra året vann han t.ex. såväl den svenska cupen, Team Sportia cup, totalt samt SM-touren som räknar samman resultaten från alla SM-distanser. Antons mål för denna säsong är att förbättra sina bästa placeringar på världscupen och hålla en jämna nivå över hela säsongen. 

Född: 28 oktober 1990
Bostadsort: Östersund
Klubb och Team: Hudiskvalls IF Skidor & Team Serneke
Bästa tävlingsorten: Toblach
Smultronställe: Espevik utanför Varberg på västkusten.

Läs mer om Anton på hans blogg, Facebook eller Instagram.
INGELA ANDERSSON - Skidskytte

Ingela är vår första elitidrottare som under säsongen är vår ambassadör och testpilot. Hon kommer att träna och tävla i sportglasögon från Sportbrillor.se. Ett samarbete som, förutom att vi får stötta en hårt satsande idrottare, ger oss insikt i en elitidrottares vardag och krav på utrustning samt värdefull feedback om olika glasögonmodeller. Förutom att träna och tävla i skidskytte där hon kan utvärdera glasögon i skidåknings- och skyttediciplinen, består Ingelas träning bland annat av mycket rullskidor, löpning och cykling.

Ingelas resultatlista är imponerande. Från tiden som junior har Ingela bland annat ett Ungdoms-OS-guld, ett JVM-silver och ett JSM-guld. Som senior har hon värdefull erfarenhet av världscuptävlingar och som landslagsåkare i EM och VM. Hennes bästa placeringar innehåller bland annat en 6:e-plats världscuptävlingen i Nove Mesto och en 22:a-plats i Sprint i VM Holmenkollen.

Född: 16 Juli 1991
Bostadsort: Östersund
Klubb: K4IF och IFK Arvidsjaur Skidor
Bästa tävlingsorten: 
Antholz
Smultronställe: Björklund i Arjeplogsfjällen

Läs mer om Ingela på hennes blogg, Facebook eller Instagram.

Populära produkter
main_OO9208-4738_radar-ev_polished-white-prizm-snow-path_001_111258_png_zoom
Radar EV Path Polished White
1.939 kr 1.357 kr
Sprint White - Special Edition
Sprint White - Special Edition
993 kr 645 kr
1640B004L CBG127_-_feelin_full_black_grey_variochrom_perfo_1-3
Feel´in L Black/Grey Photochromatic
1.679 kr 1.175 kr
main_OO7064-23_flight-deck-xm-snow_matte-white-prizm-jade-iridium_001
Flight Deck XM Matte White
2.273 kr 1.591 kr
main_OO7072-03_wind-jacket-2-snow_matte-white-prizm-sapphire_001_109129_png_hero
Wind Jacket 2.0 Matte White
1.499 kr 1.049 kr
9064-02_01
Proflip Smallface White
899 kr 629 kr
SR900_2
Snow White
993 kr 695 kr
SR480V
Sport Vision
593 kr 415 kr
52501-10
Velo XT Smallface Matte Black
693 kr 485 kr
9027-02_5
Rapid White
793 kr 555 kr
Fall Line Factory Pilot Blackout
Fall Line Factory Pilot Blackout
2.273 kr 1.591 kr
main_oo7085-11_fall-line_matte-white-prizm-rose_001_124336_png_heroxl
Fall Line Matte White
1.699 kr 1.189 kr