Snabba leveranser
Fri frakt & retur över 499 kr
30 dagars öppet köp
Prisgaranti
  • Fri frakt och retur på order över 499 kr
  • Snabba leveranser
  • Prisgaranti och 30 dagars öppet köp
  • Prova glasögonen/insatsen utan kostnad före köp
  • Konkurrenskraftiga priser och prisgaranti
  • Kunnig och hjälpsam kundservice
  • Fri frakt på order över 499 kr
Prisjakt

Bra att veta!

Snabba leveranser

Leveranstiden är normalt 1-2 vardagar. Alla inkomna beställningar på lagervaror före kl 15.00 på vardagar skickas samma dag! Det kallar vi snabb leverans!
Läs mer »

Öppet köp 30dgr

Vi har 30 dagars öppet köp, om du av någon anledning inte är nöjd med din produkt.
Läs mer »

Låg fraktkostnad

Enhetsfrakt 39 kr. Fraktfritt & fri retur vid köp över 499 kr.
Läs mer »

Nöjda kunder

Vi arbetar stenhårt för att alltid ge försklassig service och kan stolt konstatera att vi har idel mycket nöjda kunder – bli en du också!
Läs mer »

Grym kundservice

Vi kan våra produkter och gillar verkligen att hjälpa våra kunder. Vägra acceptera annat än kundservicen i toppklass från oss!
Läs mer »

Prisgaranti

Vi har konkurrensmässiga priser på allt men skulle du mot förmodan hitta ett lägre pris så löser vi detta snabbt och smidigt.
Läs mer »

AmbassadörerSOFIA HENRIKSSON - Längdskidor

Sofia är under säsongen 2016/2017 blir vår ambassadör och testpilot. Vi är mycket glada att starta ytterligare ett samarbete med en elitidrottare på absolut världsnivå och ser fram emot samarbetet under säsongen. Med Sofia som partner får vi kunskap om en världsåkares synpunkter och krav på sin utrustning vilket är värdefullt för oss.

Sofia är född och uppvuxen i en by strax utanför Piteå. Längdskidåkningen har funnits med henne ända sedan barnsben och när hon var sju år gjorde hon sin första träning inom en klubb och sedan dess har hon mer eller mindre inte levt en dag utan sporten.

Efter bland annat två guld på ungdoms-SM så bestämde hon sig för att fortsätta sin skidsatsning vilket ledde till att hon under hösten 2010 började studera vid Sollefteå Skidgymnasium. Under sin tid som junior har Sofia flertalet medaljer såsom t.ex. Guld, Silver och Bros från Ungdoms-OS i Liberec 2011, JVM-Guld 2013 och totalt sex JSM-Guld.

Klivet upp i senioråldern klarade Sofia galant redan från första stavtag och efter två år i seniorklassen har hon nu tagit klivet upp i A-landslaget. Hennes vision är att en dag kliva högst upp på prispallen i ett stort mästerskap och det är en målbild som vi på Sportbrillor.se tror endast är en tidsfråga. Hennes bästa placeringar hittills som senior är 9:a, 12:a och 13:e i Världscupen samt SM-silver individuellt och SM-guld i stafett.

Född: 20:e februari 1994
Bostadsort: Östersund
Klubb: Piteå Elit SK
Bästa tävlingsorten: Lindbäcksstadion, Piteå
Smultronställe: Solberg, Tärnaby

Läs mer om Sofia på hennes blogg, Facebook eller Instagram.
OLIVER GABRIELSSON - Skidskytte

Oliver är vår ambassadör och testpilot och tränar och tävlar i sportglasögon från Sportbrillor.se under säsongen 2016/2017. Vi ser fram emot ett bra samarbete med Oliver där vi förser honom med bra utrustning och får ta del av hans värdefulla erfarenhet och feedback.  Oliver är uppvuxen i vinterstaden Östersund och hans skidskyttekarriär tog fart ordentligt under hans sista två år på skidgymnasiet i Östersund. Under den tiden har han fem medaljer på JSM, ett guld, tre silver och ett brons och varit både 1:a och 2:a i den totala Sverigecupen, med totalt 13 pallplatser.

Olivers mål under denna säsong är att komma ut och åka internationella tävlingar och främst Junior-VM som går i Ostrov, Ryssland.

Född: 15:e mars 1996
Bostadsort: Östersund
Klubb: Biathlon Östersund
Bästa tävlingsorten: På hemmaplan i Östersund
Smultronställe: Fjällen i Åkersjön, Jämtland

Läs mer om Oliver på hans blogg, Facebook eller Instagram.
ANTON LINDBLAD - Längdskidor

Anton är vår ambassadör och testpilot och tränar och tävlar i sportglasögon från Sportbrillor.se under säsongen 2016/2017. Vi ser fram emot ett bra samarbete med Anton där vi får förse honom med bra utrustning och där vi kan få ta del av hans värdefulla erfarenhet och feedback.  Anton, som är uppvuxen i Landvetter utanför Göteborg, fick från tiden som junior med sig 3 st JSM-medaljer innan han flyttade vidare till Östersund för att fortsätta sin elitsatsning. Ökad och mer professionell träning som senior gjorde att resultaten blev allt bättre. Under sina 6 säsonger som senior har han varit med i utvecklingslandslaget under 3 år och A-landslaget under 2 år.

Han har åkt totalt 49 världscuper som t.ex. Tour de Ski, för-OS i Sotchi och Holmenkollens femmil för att nämna några. Hans bästa placeringar har kommit i skate sprint där han varit 9:a i Nove Mesto 2014 och 12:a i Lahti 2013. Anton är dock ganska allround som skidåkare och behärskar de flesta distanser. Förra året vann han t.ex. såväl den svenska cupen, Team Sportia cup, totalt samt SM-touren som räknar samman resultaten från alla SM-distanser. Antons mål för denna säsong är att förbättra sina bästa placeringar på världscupen och hålla en jämna nivå över hela säsongen. 

Född: 28:e oktober 1990
Bostadsort: Östersund
Klubb och Team: Hudiskvalls IF Skidor & Team Serneke
Bästa tävlingsorten: Toblach
Smultronställe: Espevik utanför Varberg på västkusten.

Läs mer om Anton på hans blogg, Facebook eller Instagram.
INGELA ANDERSSON - Skidskytte

Ingela är vår första elitidrottare som under säsongen är vår ambassadör och testpilot. Hon kommer att träna och tävla i sportglasögon från Sportbrillor.se. Ett samarbete som, förutom att vi får stötta en hårt satsande idrottare, ger oss insikt i en elitidrottares vardag och krav på utrustning samt värdefull feedback om olika glasögonmodeller. Förutom att träna och tävla i skidskytte där hon kan utvärdera glasögon i skidåknings- och skyttediciplinen, består Ingelas träning bland annat av mycket rullskidor, löpning och cykling.

Ingelas resultatlista är imponerande. Från tiden som junior har Ingela bland annat ett Ungdoms-OS-guld, ett JVM-silver och ett JSM-guld. Som senior har hon värdefull erfarenhet av världscuptävlingar och som landslagsåkare i EM och VM. Hennes bästa placeringar innehåller bland annat en 6:e-plats världscuptävlingen i Nove Mesto och en 22:a-plats i Sprint i VM Holmenkollen.

Född: 16 Juli 1991
Bostadsort: Östersund
Klubb: K4IF och IFK Arvidsjaur Skidor
Bästa tävlingsorten: 
Antholz
Smultronställe: Björklund i Arjeplogsfjällen

Läs mer om Ingela på hennes blogg, Facebook eller Instagram.

Populära produkter
A13_01_800x800
Arrow Black Blue Multi
893 kr
Sprint White - Special Edition VM LAHTI
Sprint White - Special Edition VM LAHTI
893 kr
Colting_paddles76369_800x800
Colting Paddles Pink
174 kr 149 kr
Colting_Swimpants-fram_800x800
Swimpants SP01 Black Unisex
1.493 kr 1.469 kr
452380_Explorer 322 Man
Explorer 3.2.2 Herr
2.293 kr 1.879 kr
452314_TriComp 15 Lady
Tricomp 15 Dam
4.193 kr 3.293 kr
main_OO9290-2531_jawbreaker_carbon-fiber-prizm-trail_001_115479_png_zoom
Jawbreaker Carbon Fiber with Prizm Trail
2.190 kr 1.899 kr
main_OO9208-4938_radar-ev_retina-burn-prizm-road-path_001_115327_png_zoom
Radar EV Path Retina Burn with Prizm Road
1.993 kr 1.793 kr
Vattenhäftande läsrutor
Vattenhäftande läsrutor
550 kr 447 kr
9639_RED_Retainer_1
Flytbar Nackrem Röd
99 kr
9666-corona_sunglasses_matt_black_700x700
Corona Matt Black
793 kr
Gill-Glare-Matt-Black-glasogon-9658C
Glare Matt Black
793 kr 693 kr