Välkommen till vårt Showroom - Hämtlager

Som näthandlare är vi vana vid att sälja till kunder över hela Sverige och ha all kontakt över mejl och telefon. Oavsett om det gäller en till synes enkel produkt eller lite mer avancerade produkter såsom receptslipade sportglasögon. 

Men, du som bor eller jobbar i Stockholm och som hellre kommer till oss är alltid välkommen till vårt Showroom/Hämtlager på Kungsholmen i Stockholm. Här kan du prova alla våra produkter, få all hjälp du behöver i samband med ditt köp. Och, vi bjuder gärna på en god kopp svart kaffe, espresso, latte eller cappuccino. Hur snabbt kan jag hämta en vara om jag valt hämtlager?

Vårt lager, showroom och kontor finns samlat på Alströmergatan 33. Så finns en vara i lager är den (under våra öppettider) normalt redo att hämtas inom någon timme.


När är ni på plats?

Vi på plats vardagar; måndag-fredag mellan kl. 09.30-17.00 (ej lunchstängt). Men, vi är bara två medarbetare så det kan enstaka gånger hända att vi är obemannade. Så vill du inte chansa så hör av dig innan och stäm av att vi kommer att vara på plats den tid du vill komma förbi. Varmt välkommen!

Hur hittar jag till er?

Vi finns på Alströmergatan 33 (egen ingång) på Kungsholmen i Stockholm.

Åker du bil eller cyklar, kan du alltid kort parkera direkt utanför vår dörr.

Åker du kommunalt, så ligger vi bara två minuters promenad från Fridhemsplans tunnelbanestation (uppgång St Eriksgatan) eller från St Eriksgatan (nära St Eriksbron)