Vi hjälper dig genom hela köpprocessen

Vi har stor kompetens och erfarenhet av att sälja cetifierade slipade skyddsglasögon online. Vi ser till att tillsammans med ditt företag välja den eller de modeller som passar bäst för de anställdas arbetsrelaterade behov.

 1. Vi startar gärna kontakten med ett telefonsamtal. Vår kundservice nås vardagar 9-12 på 08-631 00 22. Passar en annan tid bättre, mejla kundservice så ringer vi upp en tid som passar dig bättre. Det går givetvis också bra att sköta den först kontakten via mejl på kundservice@sportbrillor.seVår kundservice gör en behovsanalys utifrån hur skyddsglasögonen skall användas i arbetet, personliga erfarenheter och önskemål.

 2. Vår kundservice rekommenderar, baserat på behovsanalysen, en eller flera modeller som vi bedömer passar för ändamålet.

 3. Vi skickar provbågar till av företagets utsedda ansvarig av de rekommenderade modellerna för att berörda personer ska kunna prova dessa i lugn och ro för att säkerställa att bågarna sitter bra och kommer att fungera för den aktuella arbetssituationen. 

  En faktura för provbågarna upprättas men Sportbrillor.se aktiverar inte fakturan under provprocessen och makulerar den vid retur av provbågarna. Ingen frakt- eller returfraktavgift debiteras.

 4. Pupillhöjden är ett värde som inte finns med i ditt synrecept och som behövs för receptslipningen. Testbågarna har transparanta testlinser monterade och en markeringspenna medföljer i leveransen. Pennan används för att markera pupillens centrum på testlinsen. Detta för att vi ska få din exakta pupillhöjd på de aktuella linserna (glasögonmodellerna). Det framgår också av följesedeln hur man enkelt markerar pupillhöjden. 
  Är det flera på arbetsplatsen som samtidigt ska prova ut skyddsglasögon, kontakta oss för mer information kring hur vi praktiskt löser detta. 

 5. Efter test behövs aktuella synrecept för respektive individ och det skickas enklast via e-post till oss. 

 6. Företaget lägger sedan en skarp beställning på Sportbrillor.se. 

 7. Leveranstiden efter beställning är ca 2 veckor.Varför sportbrillor.se?

 1. Du får alltid prova skyddsglasögonen eller insatsoptiken före köp helt utan kostnad.

 2. Vi har stor kompetens och hjälper dig hitta rätt glasögon och linsalternativ, oavsett synfel med höga styrkor med eller utan astigmatism, prisma m.m.

 3. Vi använder alltid kvalitetsmaterial oavsett ditt val av glastyp och tillverkningen/slipningen görs i Sverige med högsta kvalitet och precision. Samtliga slipade skyddsglasögon är certifierade (CE-märkning EN-166) som styrks enligt medföjande certifikat.

 4. Vi har konkurrenskraftiga priser, snabb hanteringsprocess och dessutom alltid prisgaranti.

 5. Vi har ett stort sortiment av bågar och linser i olika storlekar för herr och dam.
  Se hela vårt sortiment här »