Vi hjälper dig genom hela köpprocessen

Vi har stor kompetens och erfarenhet av att sälja slipade sportglasögon online och i vårt showroom. Och vi ser till att tillsammans med dig välja den modell och den lins som du behöver för ditt synrecept och ditt idrottande och dina aktiviteter. Att du som kund blir 100% nöjd är allt som räknas. Till vårt sortiment av slipade sportglasögon

  1. Vill du handla online, startar vi gärna kontakten med ett telefonsamtal. Vår kundservice nås vardagar 9-13 på 08-631 00 22. Passar en annan tid bättre, kan du mejla vår kundservice och be oss att ringa upp dig. Det går givetvis också bra att sköta den första kontakten via mejl på kundservice@sportbrillor.seVår kundservice gör en behovsanalys tillsammans med dig gällande vilken/vilka idrotter/aktiviteter som sportglasögonen med styrka skall användas till, personliga erfarenheter och önskemål samt baserat på ditt synrecept som vi behöver redan i detta skede (synreceptet bör ej vara äldre än ett år). Vill du hellre besöka oss är du varmt välkommen till vårt showroom på Kungsholmen (se nedan).

  2. Vår kundservice rekommenderar, baserat på behovsanalysen, en eller flera modeller som vi bedömer passar för just ditt användningsområde, ansikts/huvudform, synfel m.m.

  3. Vi skickar hem provbågar till dig av de rekommenderade modellerna för att du ska kunna prova dessa i lugn ochPupillmarkering ro hemma för att säkerställa att bågarna sitter bra och kommer att fungera till den/de tänkta aktiviteterna. Testbågarna har transparanta testlinser monterade och en markeringspenna medföljer i leveransen. Pennan använder du för att markera pupillens centrum på testlinsen (ett värde som inte finns med i ditt synrecept). Detta för att vi ska få din exakta pupillhöjd på de aktuella linserna (glasögonmodellerna). Det är lätt att göra och du får med en beskrivning hur du ska göra.

  4. Ingen kostnad för testet eller någon frakt- eller returfraktavgift debiteras kunden.

  5. Du lägger sedan en skarp beställning av den slutgiltigt beslutade produkten.

  6. Leveranstiden efter beställning är ca 10 arbetsdagar.


Få personlig rådgivning i vårt Showroom

Vill du hellre få personlig rådgivning över en god kopp kaffe, är du varmt välkommen att besöka oss i vårt showroom i centrala Stockholm (Alströmergatan 33, Kungsholmen)
Här provar du önskade bågar, testar olika linsalternativ och får direkt svar på allehanda frågor/funderingar.
Vi är på plats vardagar; måndag och torsdag-fredag mellan kl. 09.00-17.00 (ej lunchstängt). Stäm dock gärna av innan besöket, via mejl eller telefon, att vi är på plats och inte är ute på ett möte eller ärende.

Läs mer om hur du hittar till oss


Personlig rådgivning på distans

Oavsett var du bor i Sverige ska du förstås ha samma personliga service och rådgivning som om du besökte vårt showroom. Vi kontaktar dig på telefon, för ett personligt samtal, eller via mejl. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.


Fyll gärna i samtliga fält så att vi har lite information om dina önskemål innan vi kontaktar dig!