Black Week - minst 30% på ALLA lagervaror


Lite kampanjvaror här och där är inte vår stil när det vankas Black Week. Vi kör minst 30% rabatt på ABSOLUT ALLA lagervaror i shoppen mellan måndag 21/11 och måndag 28/11.


Och, det är inte hyllvärmare och udda storlekar vi pratar om utan SAMTLIGA lagervaror är inkluderade i kampanjen. Inklusive pinfärska nyheter, storsäljare och dina favoriter.

Kampanjen gäller måndag 21/11 till måndag 28/11.

Du behöver inte leta efter kampanjkategorier eller rabattkoder
Samtliga lagervaror är redan prissänkta så det är bara att söka efter din favoritprodukt och klicka hem den som vanligt.

Vår Black Week-fest gäller enbart lagervaror
Beställningsvaror eller varor som tagit slut i lager omfattas ej.

Öppet köp
Självklart gäller öppet köp som vanligt. Det är dessutom förlängt till 10 januari så att du kan handla julklappar och ha god tid att returnera efter jul.

Kampanjregler (köp de produkter som du avser behålla)
Vår önskan är att du som kund handlar ansvarsfullt och inte köper fler produkter än du har för avsikt att behålla. Kombinationen extremt låga priser och dubbla fraktkostnader, är nämligen svårt för oss som mindre e-handlare att klara av ekonomiskt. Det skapar dessutom en större klimatpåverkan helt i onödan. Vi förbehåller oss därför rätten att neka ordrar av typen "välja hemma och returnera resten-order".

Men, ni har ju löpande rabatterade priser på många produkter. 
Vi har absolut alltid konkurrenskraftiga priser och varor med rabatter. Och dessutom höga rabatter på vissa produkter som vi vill sälja ut. Men, nu kör vi minst 30% rabatt på ABSOLUT ALLA lagervaror i hela shoppen. Du hittar inte en enda lagervara som inte är med i vår kampanj under dessa dagar (det är ju mänskligt att fela men hittar du en vara som vi missat att prissänka så hör av dig till oss så fixar vi det). Samtliga rabatter räknas från våra ordinarie priser.