Februari-REA

Lite kampanjvaror här och där är inte vår stil när det vankas Februari-REA. Vi har extremt bra priser på alla vinterprodukter (skidhjälmar, goggles och ryggskydd) i shopen under REAn. Och, det är inte hyllvärmare och udda storlekar vi pratar om utan populära produkter från de bästa leverantörerna. Och givetvis även nyheterna för säsongen.

Goggles>     Skidhjälmar>     Ryggskydd>

Du behöver inga kamnpanjkoder
Produkterna är redan prissänkta så det är bara att söka efter din favoritprodukt och klicka hem den som vanligt. Utan behov av rabattkoder eller andra specialförutsättningar.

Vår Februari-REA gäller enbart lagervaror och inte beställningsvaror eller varor som tagit slut i lager.

Självklart gäller 30 dagars öppet köp som vanligt.

Riktigt låga priser och höga fraktkostnader är svårt att kombinera
När vi har kraftigt sänkta priser betyder det att vår förtjänst på produkten är väldigt låg (och samtidigt att du sparar mycket pengar). Då har vi inte möjlighet att skicka flera olika varor (när du handlar en skrymmande produkt som t.ex. en skidhjälm) för att du ska kunna välja och bestämma dig hemma.

D.v.s. att om du är sugen på en viss skidhjälm så skickar vi inte flera hjälmar i olika storlekar eller färger för att du ska kunna välja hemma. Men, givetvis har du alltid fri returfrakt med medskickad returfraktetikett om du inte är nöjd och vill returnera din vara.

Kruxet är nämligen att det inte går ihop ekonomiskt för oss att skicka t.ex. tre hjälmar för att du ska välja hemma och skicka tillbaks två. Då blir vår fraktkostnad mer än dubbelt så stor som vår förtjänst på den produkt du väljer. Vi hjälper dig dock väldigt gärna med vilken storlek du bör välja och du kan även hitta hjälp här .