Januari-REA

Lite kampanjvaror här och där är inte vår stil när det vankas Januari-REA. Vi har mellan 20-50% rabatt på ABSOLUT ALLA lagervaror i shopen under REAn. Och, det är inte hyllvärmare och udda storlekar vi pratar om utan populära produkter från de bästa leverantörerna. Och givetvis även samtliga nyheter för säsongen.

Du behöver alltså inte leta efter kampanjkategorier utan hela shopen är prissänkt så det är bara att söka efter din favoritprodukt och klicka hem den som vanligt. Utan behov av rabattkoder eller andra specialförutsättningar.

Vår Januari-REA gäller enbart lagervaror och inte beställningsvaror eller varor som tagit slut i lager. Men, är din produkt slut kan du alltid kontakta oss på e-post, chat eller telefon för att ställa frågan om det går att handla en vara som är slut till kampanjpris. Ingen regel utan undantag brukar man ju säga.

Självklart gäller 30 dagars öppet köp som vanligt.

Men, ni har ju alltid rabatterade priser på många produkter. Absolut har vi generellt låga priser under året. Men, under våra REA-perioder har vi riktigt låga priser på ALLA lagervaror. Du hittar inte en enda lagervara som inte är med i vår kampanj under dessa dagar. Samtliga rabatter räknas från ordinarie priser.