Sommar-REA

Handla alla sportglasögon och cykelhjälmar i lager med mellan 20%-50% rabatt!

Lite kampanjvaror här och där är inte vår stil när det vankas Sommar-REA. Samtliga sportglasögon och cykelhjälmar ingår i kampanjen. 

 Kampanjen gäller lagervaror och pågår onsdag 21 juli t.o.m. måndag 2 augusti.

 

 Du behöver inte leta efter kampanjkategorier eftersom alla kampanjvaror redan är prissänkta. Så det är bara att söka efter din favoritprodukt och klicka hem den som vanligt. Utan behov av rabattkoder eller andra specialförutsättningar.

Självklart gäller öppet köp som vanligt.

 Kampanjregler (köp de produkter som du avser behålla)

Vår önskan är att du som kund handlar ansvarsfullt och inte köper fler produkter än du har för avsikt att behålla. Kombinationen låga priser och dubbla fraktkostnader, är nämligen svårt för oss som mindre e-handlare att hantera. Dessutom skapar det dubbel klimatpåverkan helt i onödan. Vi förbehåller oss därför rätten att neka ordrar av typen "välja hemma och returnera resten-order".

 "Vadå REA, ni har ju alltid låga priser?" Absolut har vi generellt låga priser och redan innan sommarrean har vi många rabatterade produkter. Men, nu kör vi minst 20% rabatt på alla sportglasögon och cykelhjälmar. Samtliga rabatter räknas från våra ordinarie priser.

Slipade sportglasögon ingår inte i kampanjen.