Snabba leveranser
Fri frakt & retur över 499 kr
30 dagars öppet köp
Prisgaranti
  • Fri frakt och retur på order över 499 kr
  • Snabba leveranser
  • Prisgaranti och 30 dagars öppet köp
  • Prova glasögonen/insatsen utan kostnad före köp
  • Konkurrenskraftiga priser och prisgaranti
  • Kunnig och hjälpsam kundservice
  • Fri frakt på order över 499 kr
Prisjakt

Bra att veta!

Snabba leveranser

Leveranstiden är normalt 1-2 vardagar. Alla inkomna beställningar på lagervaror före kl 15.00 på vardagar skickas samma dag! Det kallar vi snabb leverans!
Läs mer »

Öppet köp 30dgr

Vi har 30 dagars öppet köp, om du av någon anledning inte är nöjd med din produkt.
Läs mer »

Låg fraktkostnad

Enhetsfrakt 39 kr. Fraktfritt & fri retur vid köp över 499 kr.
Läs mer »

Nöjda kunder

Vi arbetar stenhårt för att alltid ge försklassig service och kan stolt konstatera att vi har idel mycket nöjda kunder – bli en du också!
Läs mer »

Grym kundservice

Vi kan våra produkter och gillar verkligen att hjälpa våra kunder. Vägra acceptera annat än kundservicen i toppklass från oss!
Läs mer »

Prisgaranti

Vi har konkurrensmässiga priser på allt men skulle du mot förmodan hitta ett lägre pris så löser vi detta snabbt och smidigt.
Läs mer »

Om ossSportbrillor.se är specialisten som med personlig service och engagemang erbjuder Sveriges största sortiment av funktionella sportglasögon och tillhörande utrustning för alla konsumenter med ett aktivt fritids- och idrottsutövande.


Starten

Sportbrillor.se startades 2013 av Marcus Wirth och Per Jacobsson, båda med lång erfarenhet inom detaljhandeln och ett brinnande intresse för idrott och ett aktivt fritidsliv.

Att köpa sportglasögon har hittills varit omständligt och tidsödande eftersom det varit svårt att hitta rätt bland funktionella sportglasögon på webben. Och ännu svårare i butik. Det har saknats en handelsplats med ett brett sortiment av marknadens främsta varumärken, och framförallt, med vägledning och rådgivning om hur man väljer rätt sportglasögon för respektive idrott och behov.

Sportbrillor.se råder bot på detta och hjälper dig som kund att hitta rätt sportglasögon till konkurrenskraftiga priser.


Enkelt och tryggt
Med Sveriges bredaste sortiment, enkel och vägledande navigering och med rådgivande och förklarande produktbeskrivningar, istället för obegripligt fackspråk, skall det vara enkelt att hitta rätt produkt.

Med snabba leveranser, säkra betalningsalternativ, 30 dagars öppet köp samt fri frakt och fria förbetalda returfrakter vid köp över 499 kr, är det tryggt och enkelt att handla på Sportbrillor.se.

Engagemang och personlig service
Vi är övertygade om att man kan erbjuda stort engagemang och personlig service även inom E-handel. Vi har lyckats om alla våra kunder är 100% nöjda med sin produkt och med oss som leverantör. Du är som kund varmt välkommen att kontakta vår kundservice för vägledning, med alla dina frågor eller om du inte är nöjd med ditt köp. Vi finns här för att hjälpa dig – det kan du lita på!Medarbetare

Marcus Wirth
VD och delägare

Jag har arbetat i olika chefspositioner inom detaljhandel de senaste 20 åren och att träna och hålla mig i form har alltid varit viktigt för att jag skall orka med arbetsliv och vardagsbestyr.

Jag är en passionerad löpare och har genomfört ett antal marathonlopp i både Sverige och utomlands. Jag älskar verkligen att springa i skogen en tidig vår- eller sommardag. För mig är det svårslaget både som avkoppling och för att ladda batterierna.

Har också provat på en del Triathlonlopp med en genomförd Ironman Kalmar 2014 som kronan på verket. En ordentlig utmaning eftersom jag var helt novis på simmomentet och likaså aldrig cyklat mer än till "affären" eller någon enstaka gång till jobbet. Satsningen inför Ironman gav mig också möjligheten att prova massor av sportglasögon för löpning, cykling och simning i alla väder och förutsättningar.

Vill du komma i kontakt med mig personligen, ge goda råd om Sportbrillor.se eller för att tala om hur vi sköter oss, så tveka inte att skriva till mig på marcus@sportbrillor.se Jag lovar att svara dig så fort som möjligt.

Varmt välkommen till Sportbrillor.se


Per Jacobsson
Marknadsansvarig och delägare

Från att tidigare ha varit lite av en soffliggare har jag på senare år insett vikten av att hålla mig i form. Är därför idag piggare och mer hungrig på äventyr än tidigare.

Jag har arbetat med försäljning och marknadsföring hela mitt liv.

Jag är mycket ombord på vår båt i skärgården och är även en passionerad och flitig golfspelare. Sedan mina knän inte tillåter löpning längre har jag hittat cykling och simning som träningsform.

Och får jag chansen till en tennis-, squash- eller padelmatch tackar jag absolut inte nej.
Har du inte provat Padel så kan jag varmt rekommendera dig att testa.

Vill du komma i kontakt med mig personligen, så tveka inte att skriva till mig på pelle@sportbrillor.se. Jag lovar att svara dig så fort som möjligt.

Varmt välkommen till Sportbrillor.se

Populära produkter
A13_01_800x800
Arrow Black Blue Multi
893 kr
Sprint White - Special Edition VM LAHTI
Sprint White - Special Edition VM LAHTI
893 kr
Colting_paddles76369_800x800
Colting Paddles Pink
174 kr 149 kr
Colting_Swimpants-fram_800x800
Swimpants SP01 Black Unisex
1.493 kr 1.473 kr
452380_Explorer 322 Man
Explorer 3.2.2 Herr
2.293 kr 1.993 kr
452314_TriComp 15 Lady
Tricomp 15 Dam
4.193 kr 3.293 kr
main_OO9290-2531_jawbreaker_carbon-fiber-prizm-trail_001_115479_png_zoom
Jawbreaker Carbon Fiber with Prizm Trail
2.190 kr 1.899 kr
main_OO9208-4938_radar-ev_retina-burn-prizm-road-path_001_115327_png_zoom
Radar EV Path Retina Burn with Prizm Road
1.993 kr 1.793 kr
Vattenhäftande läsrutor
Vattenhäftande läsrutor
550 kr 447 kr
9639_RED_Retainer_1
Flytbar Nackrem Röd
99 kr
9666-corona_sunglasses_matt_black_700x700
Corona Matt Black
793 kr
Gill-Glare-Matt-Black-glasogon-9658C
Glare Matt Black
793 kr 693 kr