Snabba leveranser
Fri frakt & retur över 499 kr
30 dagars öppet köp
Prisgaranti
  • Fri frakt och retur på order över 499 kr
  • Snabba leveranser
  • Prisgaranti och 30 dagars öppet köp
  • Prova glasögonen/insatsen utan kostnad före köp
  • Konkurrenskraftiga priser och prisgaranti
  • Kunnig och hjälpsam kundservice
  • Fri frakt på order över 499 kr
Prisjakt

Bra att veta!

Snabba leveranser

Leveranstiden är normalt 1-2 vardagar. Alla inkomna beställningar på lagervaror före kl 15.00 på vardagar skickas samma dag! Det kallar vi snabb leverans!
Läs mer »

Öppet köp 30dgr

Vi har 30 dagars öppet köp, om du av någon anledning inte är nöjd med din produkt.
Läs mer »

Låg fraktkostnad

Enhetsfrakt 39 kr. Fraktfritt & fri retur vid köp över 499 kr.
Läs mer »

Nöjda kunder

Vi arbetar stenhårt för att alltid ge försklassig service och kan stolt konstatera att vi har idel mycket nöjda kunder – bli en du också!
Läs mer »

Grym kundservice

Vi kan våra produkter och gillar verkligen att hjälpa våra kunder. Vägra acceptera annat än kundservicen i toppklass från oss!
Läs mer »

Prisgaranti

Vi har konkurrensmässiga priser på allt men skulle du mot förmodan hitta ett lägre pris så löser vi detta snabbt och smidigt.
Läs mer »

Om ossSportbrillor.se brinner för att inspirera och hjälpa idrottare på alla nivåer till bättre förutsättningar och en bättre totalupplevelse av sin idrott. Vi erbjuder produkter som gör skillnad och vi är övertygade om att vi med ett stort kunnande, starkt engagemang och personlig service kan råda och guida våra kunder till att lyfta sin idrottsupplevelse en extra nivå.

Vi älskar att ge bra service och nöjer oss inte förrän våra kunder är 100% nöjda. Att våra kunder skall handla tryggt, ha prisgaranti, få blixtsnabba leveranser och fri frakt och returfrakt på ordrar över 499 kr är ser vi som helt självklart.Starten
Sportbrillor.se startades 2013 av Marcus Wirth och Per Jacobsson, båda med lång erfarenhet inom detaljhandeln och ett brinnande intresse för idrott och ett aktivt fritidsliv.

Att köpa sportglasögon var omständligt och tidsödande eftersom det var svårt att hitta bra och funktionella sportglasögon på webben. Och ännu svårare i butik. Det saknades en handelsplats med ett brett sortiment av marknadens främsta varumärken, och framförallt, stor produktkunskap, bra vägledning och rådgivning om hur man väljer rätt sportglasögon för respektive idrott samt ett intresse för riktigt god kundservice.

Sportbrillor.se bestämde sig för att råda bot detta och har sedan starten även erbjudit receptslipade sportglasögon för dig som har ett synfel men fortfarande vill ha de fördelar som sportglasögon kan ge. Vi har under åren utökat vårt sortiment men inte vår inställning till kompetens, vägledning och kundservice.


Kompetens, engagemang och personlig service
Vi är övertygade om att man kan erbjuda ett stort engagemang och en personlig service även inom E-handel. Och att det som är avgörande är att du som kund köper den produkt som förbättrar din totalupplevelse när du idrottar. Det behöver inte alls vara en motsats till konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och en kundservice i världsklass.

Vi har lyckats når alla våra kunder är 100% nöjda med sitt köp och med oss som leverantör. Du är som kund alltid varmt välkommen att kontakta vår kundservice för vägledning, med alla dina frågor och funderingar eller om du faktiskt inte är nöjd med ditt köp eller hur vi har agerat. Vi finns här för att hjälpa dig – det kan du lita på!

Enkelt och tryggt
Med ett brett sortiment, enkel och vägledande navigering och med rådgivande och förklarande produktbeskrivningar, istället för obegripligt fackspråk och reklamslogans, skall det vara enkelt att hitta rätt produkt.

Med blixtsnabba leveranser, säkra betalningsalternativ, 30 dagars öppet köp samt fri frakt och fria returfrakter vid köp över 499 kr, är det tryggt och enkelt att handla på Sportbrillor.se.Medarbetare

Marcus Wirth
VD och delägare

Jag har arbetat i olika chefspositioner inom detaljhandel de senaste 20 åren och att träna och hålla mig i form har alltid varit viktigt för att jag skall orka med arbetsliv och vardagsbestyr.

Jag är en passionerad löpare och har genomfört ett antal marathonlopp i både Sverige och utomlands. Jag älskar verkligen att springa i skogen en tidig vår- eller sommardag. För mig är det svårslaget både som avkoppling och för att ladda batterierna.

Har också provat på en del Triathlonlopp med en genomförd Ironman Kalmar 2014 som kronan på verket. En ordentlig utmaning eftersom jag var helt novis på simmomentet och likaså aldrig cyklat mer än till "affären" eller någon enstaka gång till jobbet. Satsningen inför Ironman gav mig också möjligheten att prova massor av sportglasögon för löpning, cykling och simning i alla väder och förutsättningar.

Vill du komma i kontakt med mig personligen, ge goda råd om Sportbrillor.se eller för att tala om hur vi sköter oss, så tveka inte att skriva till mig på marcus@sportbrillor.se Jag lovar att svara dig så fort som möjligt.

Varmt välkommen till Sportbrillor.se


Per Jacobsson
Marknadsansvarig och delägare

Jag har arbetat med försäljning och marknadsföring hela mitt liv.

Jag är mycket ombord på vår båt i skärgården och är en passionerad och flitig golfspelare. Sedan mina knän inte tillåter löpning längre har jag hittat cykling och simning som träningsform.

Och får jag chansen till en tennis-, squash- eller padelmatch tackar jag absolut inte nej. Har du inte provat Padel så kan jag varmt rekommendera dig att testa.

Vill du komma i kontakt med mig personligen, så tveka inte att skriva till mig på pelle@sportbrillor.se. Jag lovar att svara dig så fort som möjligt.Varmt välkommen till Sportbrillor.sePopulära produkter
main_OO9208-4738_radar-ev_polished-white-prizm-snow-path_001_111258_png_zoom
Radar EV Path Polished White with Prizm Snow Sapphire Iridium
1.939 kr 1.749 kr
Sprint White - Special Edition VM LAHTI
Sprint White - Special Edition VM LAHTI
797 kr 693 kr
1640B004L CBG127_-_feelin_full_black_grey_variochrom_perfo_1-3
Feel´in L Black/Grey NXT Photochromatic Perfo with Orange Lightmirror
1.679 kr
main_OO7072-03_wind-jacket-2-snow_matte-white-prizm-sapphire_001_109129_png_hero
Wind Jacket 2.0 Matte White/Prizm Sapphire Iridium
1.499 kr 1.349 kr
9064-02_01
Proflip Smallface White with Smoke Bluemulti & Clear lenses
899 kr
9071-13_4
Proflip OTG Black with Pink Redmulti & Clear lenses
993 kr
SR900_2
Snow White
993 kr
SR480V
Sport Vision
593 kr 543 kr
52501-10
Velo XT Smallface Matte Black
693 kr
9027-02_5
Rapid White
793 kr 693 kr
main_08-011_large-goggle-soft-case_black_001_Print
Universal Soft Goggle Case
249 kr
Vattenhäftande läsrutor
Vattenhäftande läsrutor
550 kr 447 kr