Om oss


Sportbrillor.se brinner för att inspirera och hjälpa idrottare på alla nivåer till bättre förutsättningar och en bättre totalupplevelse av sin idrott. Vi erbjuder produkter som gör skillnad och vi är övertygade om att vi med ett stort kunnande, starkt engagemang och personlig service kan råda och guida våra kunder till att lyfta sin idrottsupplevelse en extra nivå.

Vi älskar att ge bra service och nöjer oss inte förrän våra kunder är 100% nöjda. Att våra kunder skall handla tryggt, ha prisgaranti och få blixtsnabba leveranser på alla beställningar ser vi som helt självklart.

Starten
Sportbrillor.se startades 2013 av Marcus Wirth och Per Jacobsson, båda med lång erfarenhet inom detaljhandeln och ett brinnande intresse för idrott och ett aktivt fritidsliv.

Att köpa sportglasögon var omständligt och tidsödande eftersom det var svårt att hitta bra och funktionella sportglasögon på webben. Och ännu svårare i butik. Det saknades en handelsplats med ett brett sortiment av marknadens främsta varumärken, och framförallt, stor produktkunskap, bra vägledning och rådgivning om hur man väljer rätt sportglasögon för respektive idrott samt ett intresse för riktigt god kundservice.

Sportbrillor.se bestämde sig för att råda bot detta och har sedan starten även erbjudit receptslipade sportglasögon för dig som har ett synfel men fortfarande vill ha de fördelar som sportglasögon kan ge. Vi har under åren utökat vårt sortiment till flera andra produktgrupper men inte vår inställning till kompetens, vägledning och kundservice.


Kompetens, engagemang och personlig service
Vi är övertygade om att man kan erbjuda ett stort engagemang och en personlig service även inom E-handel. Och att det som är avgörande är att du som kund köper den produkt som förbättrar din totalupplevelse när du idrottar. Det behöver inte alls vara en motsats till konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och en kundservice i världsklass.

Vi har lyckats når alla våra kunder är 100% nöjda med sitt köp och med oss som leverantör. Du är som kund alltid varmt välkommen att kontakta vår kundservice för vägledning, med alla dina frågor och funderingar eller om du faktiskt inte är nöjd med ditt köp eller hur vi har agerat. Vi finns här för att hjälpa dig – det kan du lita på!

Enkelt och tryggt
Med ett brett sortiment, enkel och vägledande navigering och med rådgivande och förklarande produktbeskrivningar, istället för obegripligt fackspråk och reklamslogans, skall det vara enkelt att hitta rätt produkt.

Med snabba leveranser, säkra betalningsalternativ och 14 dagars öppet köp är det tryggt och enkelt att handla på Sportbrillor.se.Medarbetare

Marcus Wirth
VD och delägare

Jag har arbetat i olika chefspositioner inom detaljhandel de senaste 20 åren och att träna och hålla mig i form har alltid varit viktigt för att jag skall orka med arbetsliv och vardagsbestyr.

Jag är en passionerad löpare och har genomfört flertalet marathonlopp i både Sverige och utomlands. Jag älskar verkligen att springa i skogen en tidig vår- eller sommardag. För mig är det svårslaget både som avkoppling och för att ladda batterierna.

Har också provat på en del Triathlonlopp med en genomförd Ironman Kalmar som kronan på verket. En ordentlig utmaning eftersom jag var helt novis på simmomentet och likaså aldrig cyklat mer än till "affären" eller någon enstaka gång till jobbet. Satsningen inför Ironman gav mig också möjligheten att prova massor av sportglasögon för löpning, cykling och simning i alla väder och förutsättningar.

Vill du komma i kontakt med mig personligen, ge goda råd om Sportbrillor.se eller för att tala om hur vi sköter oss, så tveka inte att skriva till mig på marcus@sportbrillor.se Jag lovar att svara dig så fort som möjligt.

Varmt välkommen till Sportbrillor.se


Per Jacobsson
Marknadsansvarig och delägare

Jag har arbetat med försäljning och marknadsföring hela mitt liv.

Jag är mycket ombord på vår båt i skärgården och är en passionerad och flitig golfspelare. Sedan mina knän inte tillåter löpning längre har jag hittat cykling och simning som träningsform.

Och får jag chansen till en tennis-, squash- eller padelmatch tackar jag absolut inte nej. Har du inte provat Padel så kan jag varmt rekommendera dig att testa.

Vill du komma i kontakt med mig personligen, så tveka inte att skriva till mig på pelle@sportbrillor.se. Jag lovar att svara dig så fort som möjligt.Varmt välkommen till Sportbrillor.se