Prisgaranti


Vi på Sportbrillor.se vill att du ska känna dig trygg med ditt köp och vi vet att bra priser är viktigt för många kunder.


Därför erbjuder vi dig följande garanti;

  • Om du inför ett köp hittar en likadan vara till ett billigare pris i en svensk fysisk butik eller en svensk internetbutik (d.v.s. ett svensk bolag) drar vi av mellanskillnaden mellan vårt pris och det lägre priset på aktuell produkt till dig. Vi förbehåller oss dock rätten att avböja prisgaranti (och därmed tacka nej till ordern) om priset är så lågt att vi förlorar pengar på försäljningen.
    Exempelvis kan detta uppstå vid konkursutförsäljningar, totala sortimentsutförsäljningar eller att stora aktörer förmodligen har lägre inköpspriser.

  • Varan ska vara av samma märke, modell, färg, innehålla samma tillbehör, vara ny och köpbar (finnas för omgående leverans), vilket du enkelt påvisar genom att mejla oss en annons, länk, eller annat som påvisar prisskillnaden.

  • I den händelse frakt-, eller andra avgifter tillkommer på konkurrenternas priser, skall alla sådana avgifter inkluderas vid prisjämförelse.