Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅

Smith 4D Mag Skidglasögon

WEB_Image SMITH 4D MAG Photochromic Skidglasögon  m007329pc99oq-1243000352

Skidglasögon från amerikanska Smith. Modellens storlek är medium.

Smiths helt nya 4D MAG lyfter standarden för innovation med introduktionen av BirdsEye Vision. Den förstklassiga linstekniken ger 25% ökning av det totala synfältet jämfört med I/O MAG.

Det utbytbara linssystem gör det mycket enkelt att byta lins. Linsen har 7st självcentrerande magneter som söker sig automatisk till korrekt placering i ramen. Låsmekanism säkerställer att linsen inte oönskat kan ramla av eller liknande. Detta är en av marknadens enklaste system för snabbt linsbyte.

Dubbla tätade linser varav den yttre är tillverkad i okrossbart, reptåligt polycarbonat plastmaterial och ger ett 100% UV-skydd. Den inre klara linsen har specialbehandlats med smiths egna avancerade 5X anti-fog-teknik för att effektivt ta bort kondens/imbildning. 

Den flexibla Responsive Fit-ramen formar sig efter ditt ansikte och innerramen har tre olika lager och stoppning för bästa tänkbara komfort. Materialet mikrofleece absorberar svett och tar effektivt bort irritation mot huden/ansiktet.

Smiths QuickFit strap adjustment system är en smart lösning där nackbandet/stretchremmen är delbart vilket gör det mycket enkelt att sätta på sig skidglasögon - enkelt att bara klicka ihop nackbandet baktill av hjälmen!
Den breda stretchremmens fördelar trycket jämt över skidglasögonen och ger därmed en bekväm passform. Insidan av stretchremmen har silikonbeläggning för att skidglasögonen ska sitta fast ordentligt utan att glida ner på hjälmen.