Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅

Smith I/O Mag Skidglasögon

M004272YP99MN

Skidglasögon från amerikanska Smith. Serien I/O MAG är den nya versionen av den mycket populära I/O MAG-serien. Modellens storlek är large och en s.k. OTG-modell (over the glasses), vilket innebär att den är anpassad för att kunna bäras med glasögon. 

Smiths MAG utbytbara linssystem gör det mycket enkelt att byta lins. Linsen har 7st självcentrerande magneter som söker sig automatisk till korrekt placering i ramen. Låsmekanism säkerställer att linsen inte oönskat kan ramla av eller liknande. Detta är en av marknadens enklaste system för snabbt linsbyte.

Skidglasögonen I/O MAG har med sin sfäriska linsformat ett mycket brett vidvinkel/panoramaseende som ger dig optimalt synfält i alla riktningar. 
Dubbla tätade linser varav den yttre är tillverkad i okrossbart, reptåligt carbonic X material och ger ett 100% UV-skydd. Den inre klara linsen har specialbehandlats med smiths egna avancerade 5X anti-fog-teknik för att effektivt ta bort kondens/imbildning. 

Den flexibla Responsive Fit-ramen formar sig efter ditt ansikte och innerramen har tre olika lager och stoppning för bästa tänkbara komfort. Materialet mikrofleece absorberar svett och tar effektivt bort irritation mot huden/ansiktet.