Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅

Smith Squad XL Skidglasögon

Squad XL Black Sg

Skidglasögon från amerikanska Smith. Modellens storlek är large.

Skidglasögonen Squad XL har med sin cylindriska linsformat ett mycket brett vidvinkel/panoramaseende som ger dig optimalt synfält i alla riktningar. 

Dubbla tätade linser varav den yttre är tillverkad i okrossbart, reptåligt carbonic X material och ger ett 100% UV-skydd. Den inre klara linsen har specialbehandlats med antifogbeläggning för att effektivt ta bort kondens/imbildning. 

Den flexibla Responsive Fit-ramen formar sig efter ditt ansikte och innerramen har tre olika lager och stoppning för bästa tänkbara komfort. Materialet mikrofleece absorberar svett och tar effektivt bort irritation mot huden/ansiktet.

Smiths QuickFit strap adjustment system är en smart lösning där nackbandet/stretchremmen är delbart vilket gör det mycket enkelt att sätta på sig skidglasögon - enkelt att bara klicka ihop nackbandet baktill av hjälmen!
Den breda stretchremmens fördelar trycket jämt över skidglasögonen och ger därmed en bekväm passform. Insidan av stretchremmen har silikonbeläggning för att skidglasögonen ska sitta fast ordentligt utan att glida ner på hjälmen.