Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅

Sweet Protection Interstellar Skidglasögon

852001_152022_product_1

Skidglasögon från norska Sweet Protection. Interstellar är Sweet Protections flaggskeppsmodell som kombinerar optimal komfort, avancerad linsdesign och maximal säkerhet.
Sweet Protection sätter en ny standard avseende enkelt linsbyte med den patentsökta konstruktionen "Excenterlock". Linsen har självcentrerande magneter som söker sig automatisk till korrekt placering i ramen. Låsmekanism säkerställer att linsen inte oönskat kan ramla av eller liknande. Detta är förmodligen marknadens enklaste system för snabbt linsbyte och du kan faktiskt byta lins utan att ta av dig dina goggles eller skidhandskar. 

RIG är en avancerad linsteknologi utvecklad av Sweet Protection för att ge överlägsen kontrastförbättring av synen med minimal färgförvrängning.
Interstellar har dubbla tätade linser med sfärisk form och den yttre linsen är tillverkad i okrossbart, reptåligt polycarbonat plastmaterial och ger ett 100% UV-skydd.
Linsen är tillverkad i extra tjockt material för maximal hållbarhet och därtill utrustad med både antifog- och vattenavstötande behandling.