Prisintervall
98 kr6.997 kr
Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅

Slipade och certifierade skyddsglasögon för yrkesanvändare

Slipning_vit
cykelglasögon


Här hittar du receptslipade skyddsglasögon från kända varumärken som Bollé Safety, 3M, Sunread och OnGuard Industrial Safety med CE-märkning (EN 166) till konkurrenskraftiga priser för yrkesanvändare. Vi ser till att du får den bästa lösningen för dig och blir 100% nöjd. Annars pengarna tillbaka!
Det är viktigt att du blir helt nöjd med dina skyddsglasögon. Vår kundservice är mycket kunnig och engagerad och hjälper dig genom hela köpprocessen. Du får även utan extra kostnad prova bågarna hemma i lugn och ro och vi har storlekar för både herrar och damer.

Kontakta gärna vår kundservice på kundservice@sportbrillor.se 

Läs våra tips & råd för valet av skyddsglasögon

Alla modeller vi erbjuder har CE-märkning för skyddsglasögon enligt standarden EN 166:2001 direktiv 89/686/CEE om personlig skyddsutrustning och är från välkända varumärken såsom Bollé Safety, 3M och OnGuard Safety Eyewear....

  • En stor kupad lins är att rekommendera för bra synfält, optimalt vidvinkelseende och som ger ett fullgott skydd för ögonen.
  • Linsalternativen vid direktslipad lins är i materialet Trivex eller NXT som båda har den högsta certifierade skyddklassen. Båda materialen har mycket goda optiska egenskaper, är okrossbara, slitstarka, tål kemikalier och skyddsklassade enligt skyddsklass F – vilket innebär att linserna tål en beskjutning med 6 mm stålkula (0,86g) 45 m/s. Särskilt viktigt för yrkesgrupper såsom exempelvis poliser, militärer och brandmän...
  • Samtliga linsalternativ vi erbjuder som skyddsglas är optiskt kompenserade, vilket innebär att man inte får några brytningsfel/förskjutning av det som ska fokusera på/vara i blickfånget.
  • Välj bland relevanta linser efter behov, alltifrån det vanligaste som är en klar/transparent lins till våra fotokromatiska linser som innebär att linsen automatiskt anpassar sig utifrån rådande ljusförhållanden. Våra fotokromatiska linser går från att vara i princip helt klara till att bli mörka vid soligt väder, varför de passar för de flesta tänkbara förhållanden. Vi har även fotokromatiska linser som fungerar bakom en bilruta – rekommenderas för exempelvis yrkesförare.