Extralinser till sportglasögon

Med extralinser till dina sportglasögon lämpar de sig till olika typer av väder- och ljusförhållanden och olika idrotter och aktiviteter. Vi har ett stort urval av extralinser i lager från kända varumärken som Bliz Active, Oakley, POC, Rudy Project och Sweet Protection för att nämna några varumärken.

Alla extralinser hos Sportbrillor.se är CE-märkta vilket är en garanti för att linsen filtrerar bort allt skadligt UV-ljus.

Valet av linsfärg är dels en smaksak men också en viktig aspekt för användningen eftersom de olika färgerna ger olika effekter. Som t.ex. kontrasthöjning, förbättrad konturåtergivning, reflex- och blänkborttagning samt begränsande av bländande solljus. 

Det kan dock vara svårt att veta vilken eller vilka linsfärger som passar just dina behov och vad du ska tänka på när du väljer. För att reda ut begreppen och göra valet lättare kan du läsa mer om linsval i vår linsguide i höger kolumnen.

Extralinser till skidglasögon/goggles hittar du här.

Om du saknar information om någon specifik produkt eller inte hittar det du söker, är du välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@sportbrillor.se