Handla Tryggt & säkert


Alla kortbetalningar på sportbrillor.se sker genom vår samarbetspartner Klarna och all överföring av informationen sker säkert och i krypterad form.

Datasäkerhet

Klarna gör alltid sitt yttersta för att skydda dina personuppgifter. När du handlar med Klarna skyddas dina uppgifter av såväl utarbetade processer och organisatoriska funktioner, som av tekniska system.

Klarna har ett registrerat personuppgiftsombud samt certifierade dataskyddsspecialister på plats för att säkerställa att dina personuppgifter är säkra i alla situationer och genom hela köpprocessen. Klarnas dataskyddsspecialister är särskilt utbildade för att säkerställa att informationen alltid hanteras på ett korrekt och tryggt sätt.

Klarna har även tekniska system för att upptäcka och förhindra att någon obehörig försöker utnyttja dina personuppgifter genom oss. Skulle du upptäcka att dina personuppgifter mot förmodan missbrukas och används obehörigen, ber vi dig kontakta vår kundservice som kommer att hantera ärendet på bästa sätt.


Prisgaranti

Vi på Sportbrillor.se vill att du ska känna dig trygg med ditt köp och vi vet att bra priser är viktigt för många kunder.


Därför erbjuder vi dig följande garanti;

  • Om du inför ett köp eller upp till 7 dgr efter köpet, hittar en likadan vara till ett billigare pris i antingen någon svensk fysisk butik, eller i någon svensk internetbutik (d.v.s. ett svensk bolag), drar vi av mellanskillnaden mellan vårt pris och det lägre priset till dig.

  • Varan ska vara av samma märke, modell, färg, innehålla samma tillbehör, vara ny och köpbar, vilket du påvisar genom att enkelt mejla oss en annons, länk, eller annat som påvisar prisskillnaden.

  • I den händelse frakt-, eller andra avgifter tillkommer på konkurrenternas priser, skall alla sådana avgifter inkluderas vid prisjämförelse.


Äkthetsgaranti

Sportbrillor.se garanterar att alla sportglasögon i vår webbshop är originalprodukter/äkta vara!

Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares svenska dotterbolag eller hos den av tillverkaren auktoriserade svenska distributören.