Varför köpa slipade glasögon av Sportbrillor.se? 1. Du får alltid prova sportglasögonen eller insatsoptiken hemma i lugn och ro före köp helt utan kostnad.

 2. Vill du hellre besöka oss på vårt showroom i centrala Stockholm, är du varmt välkommen hit! Här får du den bästa tänkbara servicen, kan prova önskade bågar, testa linser, se olika spegelbehandlingar och få handfasta råd inför val av sportglasögon. Att vi samtidigt bjuder på en god kopp kaffe kanske är en liten trevlig bonus.

 3. Hela processen från A till Ö, d.v.s. från att prova testglasögon till slutleverans av färdig produkt är smidig och snabb.

 4. Vi har stor kompetens och hjälper dig hitta rätt glasögon och linsalternativ, oavsett synfel med höga styrkor med eller utan astigmatism, prisma m.m. - vi kan slipade sportglasögon!

 5. Vi använder alltid kvalitetsmaterial oavsett ditt val av glastyp och tillverkningen/slipningen görs i Sverige av ledande aktör med högsta kvalitet och precision. Undantaget vissa modeller från Oakley som slipas av Oakley själva i Italien. 

 6. Receptslipningen för våra progressiva glas kan anpassas optimalt för din prioriterade idrott/aktivitet som exempelvis cykling, golf, skytte eller längdskidåkning m.f.l. Som exempel kan nämnas att en progressiv slipning för golf innebär en slipning i tre olika skikt. Dels för ett bra avståndsseende, men även det viktiga mellanavståndet för slag och puttning samt längst ned läsdelen för scorekortet. Vi hjälper dig väja rätt slipning som är optimal för just dig och din/dina idrotter/aktiviteter.

 7. Vi lämnar alltid 2 års fabrikationsgaranti (gäller både glas och båge).

 8. Vi arbetar stenhårt för att ge försklassig service och att alltid leverera en slutprodukt som du är helt nöjd med. Vi kan stolt konstatera att vi har idel mycket nöjda kunder. Läs vad våra kunder tycker om oss här.

 9. Vi som driver Sportbrillor.se lever själva aktivt och har sammantaget en gedigen erfarenhet från flertalet vanliga sporter såsom cykling, simning, skidåkning, utförsåkning, löpning, tennis, padel, squash, golf m.m. Vi tror själva att denna insikt om detaljerna som är så viktiga för helheten, hjälper oss att träffa rätt när vi ska hitta sportglasögon som passar just dina behov/önskemål.

 10. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och dessutom alltid prisgaranti.

 11. Vi har ett stort sortiment av bågar och linser i olika storlekar för herr, dam och barn. Se hela vårt sortiment här »