Varför ska du välja att handla av just oss? 1. Du får alltid prova sportglasögonen eller insatsoptiken hemma i lugn och ro före köp helt utan kostnad.

 2. Hela processen från A till Ö, d.v.s. från att prova testglasögon till slutleverans av färdig produkt är smidig och snabb.

 3. Vi har stor kompetens och hjälper dig hitta rätt glasögon och linsalternativ, oavsett synfel med höga styrkor med eller utan astigmatism, prisma m.m. - vi kan slipade sportglasögon!

 4. Vi använder alltid kvalitetsmaterial oavsett ditt val av glastyp och tillverkningen/slipningen görs i Sverige av ledande aktör med högsta kvalitet och precision. 

 5. Receptslipningen för våra progressiva glas kan anpassas optimalt för din prioriterade idrott/aktivitet som exempelvis cykling, golf, skytte eller längdskidåkning m.f.l. Som exempel kan nämnas att en progressiv slipning för golf innebär en slipning i tre olika skikt. Dels för ett bra avståndsseende, men även det viktiga mellanavståndet för slag och puttning samt längst ned läsdelen för scorekortet. Vi hjälper dig att välja rätt slipning som är optimal för just dig och din/dina idrotter/aktiviteter.

 6. Alla produkter från Sportbrillor.se följer normen för CE-kraven (gäller både glas och båge) i form av kvalitet, utförande och garantier. Vi lämnar 2 års garanti mot material- eller tillverkningsfel.

 7. Vi arbetar stenhårt för att ge försklassig service och att alltid leverera en slutprodukt som du är helt nöjd med. Vi kan stolt konstatera att vi har idel mycket nöjda kunder. Läs vad våra kunder tycker om oss här.

 8. Vi som driver Sportbrillor.se lever själva aktivt och har sammantaget en gedigen erfarenhet från flertalet vanliga sporter såsom cykling, simning, skidåkning, utförsåkning, löpning, tennis, padel, squash, golf m.m. Vi tror själva att denna insikt om detaljerna som är så viktiga för helheten, hjälper oss att träffa rätt när vi ska hitta sportglasögon som passar just dina behov/önskemål.

 9. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och dessutom alltid prisgaranti.

 10. Vi har ett stort sortiment av bågar och linser i olika storlekar. Se hela vårt sortiment här 

 11. Vi ger oss inte förrän du är nöjd. Det är relativt vanligt med invänjningsproblem, som kan uppstå både vid enkelslipning och progressiv slipning, men det är ett övergående problem. "Medicinen" är att använda glasögonen så att hjärnans syncentrum vänjer sig vid de nya kupade glasen. Det kan ta några minuter till, i värsta fall, flera dagar och är väldigt olika från person till person. Det är däremot väldigt ovanligt att det blir någon typ av fel i slipningen men då slipar vi givetvis om linserna. Ännu ovanligare är att du aldrig vänjer dig med dina nya glasögon. Men, skulle det vara fallet så får du returnera din produkt med full återbetalning.