--Vi kan våra produkter


Vi har stor kompetens när det gäller vårt sortiment – oavsett om det gäller receptslipade eller vanliga sportglasögon, goggles, hjälmar eller våtdräkter. Och, vi gillar att hjälpa våra kunder. 


Vi är nischade mot just sportglasögon och några få andra typer av sportutrustning och att hjälpa kunder att välja rätt utifrån sina egna förutsättningar och önskemål är det enda vi håller på med hela dagarna (kvällar och helger också) – klart att man då också bygger upp en gedigen kunskap som vi gärna delar med oss till dig som kund. Vi vågar också påstå att vi har Sveriges största sortiment av sportglasögon på lager.

Vi som driver Sportbrillor.se lever också själva väldigt aktivt och har sammantaget en gedigen erfarenhet från flertalet vanliga sporter såsom cykling, simning, skidåkning, löpning, tennis, squash, padel, golf, segling, swimrun, triathlon m.m. Vi tror själva att denna insikt om detaljerna, som är så viktiga för helheten, hjälper oss att träffa rätt när vi ska hitta utrustning som passar just dina behov/önskemål.

Varmt välkommen att kontakta oss och bli en nöjd kund du också!