--Viktoria Dahl

Vår ambassadör Viktoria har hunnit testa sina slipade sportglasögon ordentligt, i löparspåret, sedan leveransen. Att hon är nöjd är en underdrift!

Så här skriver Viktoria på sin blogg på Sporthälsa.se;

"Nu har jag hunnit springa några rundor i mina nya Oakley Mercenary – slipade löparglasögon i samarbete med Sportbrillor.se. Jag valde bågarna utifrån vad som passade just mig och Sportbrillor.se hjälpte mig oerhört proffsigt med linserna och de olika behandlingarna. Tänk vilken lycka det är att kunna se kartan och klockan klart och tydligt. Jag har tyvärr inte fått till det så bra med progressiva linser, så att få möjligheten att ha progressivt slipade löparglasögon känns som en fantastisk lyx.

Egentligen borde jag ha fixat detta för länge sedan, för att springa med karta är ju bland det roligaste som finns. Problemet tidigare har ju varit att om jag inte har linser, så ser jag typ allt supersuddigt på en karta. Nu är det klart, tydligt och riktigt härligt att kunna se ordentligt. En liten vanesak är det att springa med progressiva glasögon, men jag kände redan i slutet av första rundan att det gick bättre."

Läs hela blogginlägget här